EUROBΑΝΚ

Started by george, October 05, 2007, 13:51:36

Previous topic - Next topic

0 Members and 5 Guests are viewing this topic.

Stephanos

Όχι γιατί το 3ο υπόκυμα του 3ου κύματος θα ήταν το μικρότερο.
My word of advice: "Trade what you see, not what you believe."

Against the Standard Way of Thinking.

karapiperim

Δηλαδή το μυαλό λέει 5κυματική και η καρδιά  ABC. Στέφανε καταλαβαίνω ότι δεν σου κάθεται καλά η 5κυματική κίνηση. Εαν είναι ένα  ABC με μπόλικη υπερβολή τότε ποιός διορθωτικός σχηματισμός ABC ταιριάζει σε ΜΑΡΦΒ και ΚΥΠΡ; Αυτός του extended C ;

Arrow

Quote from: Stephanos on December 08, 2009, 13:31:46
Όχι γιατί το 3ο υπόκυμα του 3ου κύματος θα ήταν το μικρότερο.

Όχι εάν το 3ο του 3ου μετρηθεί ως το 8.88.
Καλό κουράγιο...

macevri

Quote from: macevri on November 26, 2009, 11:48:26
Quote from: macevri on November 22, 2009, 12:41:22
Διασπάσθηκε και επιβεβαιώθηκε η γραμμή λαιμού. Στόχος τα 7,5.

Βέβαια τα 9 ευρώ φαντάζουν πολύ ισχυρή στήριξη.

Τα 9ευρώ δεν άντεξαν. Το ξανακοίταξα στο ωριαίο ο στόχος είναι κάπου 7,65, είναι λίγο μακρυά ακόμα...δε βλέπω καμιά άλλη στήριξη εκτός από ένα gap 7,30 με 7,45

Στόχος επετεύχθη!! Σημερινό χαμηλό 7,66!!!

Παρ' όλα αυτά δε νομίζω να αφήσει ανοικτούς λογαριασμούς και θα το γεμίσει το gap!

SPAND

Κατω απο τον ΜΑ233 ,μαλλον θα δοκιμασει την τυχη της στα 7 οπου συμπληρωνει διορθωση 61,8%
και δειχνει στηριξη και πιθανοτητα αντιδρασης,αλλιως κακα μαντατα ,κοντα  6 η επομενη στηριξη.
Θα με βρειτε στο στεκι μου  "http://tostekitougatou.blogspot.com/
"Τα δημιουργικα μυαλα επιβιωνουν σε καθε ειδους κακη εκπαιδευση"

tsip

Παιδιά, βλέποντας την ΕΥΡΩΒ πριν λίγο παρατήρησα έναν πλάγιο ΩΚΩ που οριακά σήμερα διασπάστηκε. Αν η διάσπαση γίνει πραγματικότητα ο στόχος του είναι περί τα 3,5 Ευρώ που είναι και τα χαμηλά του Μάρτη. Αυτό είναι νομίζω μια σημαντική παρατήρηση και πρέπει να την έχουμε όλοι κατά νου, μην μας περιμένει καμιά μεγαλύτερη έκπληξη το επόμενο διάστημα και πάμε για τα χαμηλά του δείκτη....
Αγοράζουμε τις διορθώσεις!!! ΑΚΟΜΑ!!!

Arrow

tsip ο H&S στο 6.60 να μη διασπαστεί γιατί τότε...

Είναι αρκετοί τέτοιοι σχηματισμοί στο διάγραμμα πολλών μετοχών του 20άρη όπως και του ΓΔ.
Καλό κουράγιο...

tsip

Για άλλον μιλάω εγώ φίλε πλαγιοκαθοδικό με τη γραμμή λαιμού να διασπάστηκε οριακά σήμερα. Νομίζω είναι εμφανής. Φαίνεται λοιπόν από το διάγραμμα πως η αυριανή συνεδρίαση είναι πάρα πολύ κρίσιμη. Είτε σώζεται η αγορά, είτε πάμε για μεγάλο show αύριο.

jordan

Γραμμη λαιμού στο ~7.80 στα χαρτιά μου , κλείσιμο 7.45.
Πράγματι διάσπαση , όπως όμως και σε ΕΤΕ από χτές και ΓΔ σήμερα,
σχεδόν πανομοιότυπα H&S όλα με πολυ χαμηλές τιμές στόχους , σχεδόν τα προηγούμενα χαμηλά παντού :o
Jordan

tsip

Απλά εδώ είναι πολύ καλά σχηματισμένος και πιστεύω έγκυρος, από ότι σε άλλες μετοχές και δείκτες για αυτό το ανέφερα εδώ. Είναι πολύ σημαντικό στοιχείο και αν επιβεβαιωθεί θα χρειαστεί να αλλάξω το μεσοπρόθεσμο σενάριο για την αγορά το Σαβατοκύριακο...

vam

αυτό εννοείται συνφορουμίτες παλικαρόπουλα?  :(

tsip

vam

Σε άλλες δεν το διακρίνω πάντως, τουλάχιστον όχι τόσο καθαρά (ΕΤΕ, ΓΔ, ΠΕΙΡ, ΑΛΦΑ, ΜΙΓ, ΙΝΤΚΑ, ΜΑΡΦΒ, ΟΤΕ) αν κάποιος φίλος το βλέπει ας ποστάρει στο αντίστοιχο τοπικ με διάγραμμα.
Απόσταση γραμμή λαιμού - Peak ~4.5!

jordan

Quote from: vam on December 09, 2009, 11:59:58
αυτό εννοείται συνφορουμίτες παλικαρόπουλα?  :(

Ναι,  αυτό έχω και εγώ thnx vam :*3
και όπως ενννοεί και ο tsip (αν κατάλαβα καλά)  δεν είναι κάτι που αν συμβεί θα αφορά μόνο την ΕΥΡΟΒ  !!
Απλά αλλού φαίνεται καλύτερα και αλλού όχι. Το αν θα βγεί εδώ θα είμαστε να το δούμε.
J

aggelis

μηπως πρεπει να ξαναρχισουμε να κοιταζουμε και ενα ξεχασμενο της εθνικης ?
Η κυβέρνηση μπορεί να διορίζεται από μια χούφτα διαπλεκομένων, αλλά εκλέγεται από την πλειοψηφία των ηλιθίων .

macevri

Μια επισήμανση. Εβγαλα τα μάτια μου χτες στο διάγραμμα της ΕΥΡΩΒ. Δεν μπόρεσα να δω κάτι διαφορετικό από αυτό που βλέπω τόσο καιρό δλδ ένα διπλό ζιγκζαγκ (είμαι όπως πολύ άπειρος και μπορεί να κάνω λάθος). Οποιος μπορεί να βγάλει 5κυματική κίνηση από τα ψηλά θα ήταν εξαιρετικά ενδιαφέρον να μας το δείξει. Φαίνεται λοιπόν ότι ξεκίνησε από την Παρασκευή το τελευταίο abc. Είδαμε το πρωί το β αυτού και μένει το τελευταίο με τιμή στόχο 7 έως 6,8. Για να δούμε....

Stephanos

Quote from: macevri on December 14, 2009, 04:12:58
Μια επισήμανση. Εβγαλα τα μάτια μου χτες στο διάγραμμα της ΕΥΡΩΒ. Δεν μπόρεσα να δω κάτι διαφορετικό από αυτό που βλέπω τόσο καιρό δλδ ένα διπλό ζιγκζαγκ (είμαι όπως πολύ άπειρος και μπορεί να κάνω λάθος). Οποιος μπορεί να βγάλει 5κυματική κίνηση από τα ψηλά θα ήταν εξαιρετικά ενδιαφέρον να μας το δείξει. Φαίνεται λοιπόν ότι ξεκίνησε από την Παρασκευή το τελευταίο abc. Είδαμε το πρωί το β αυτού και μένει το τελευταίο με τιμή στόχο 7 έως 6,8. Για να δούμε....

http://www.deiktes.net/index.php?topic=4039.msg85473#msg85473

Stephanos

Stephanos

PolikiArkouda

Στέφανε,

με την υπόθεση της ισχύος του failed 5 που σήμερα κέρδισε αρκετούς πόντους ως σενάριο, ήθελα να ρωτήσω ποιος είναι ο αμέσως επόμενος στόχος της μετοχής για το ανοδικό σενάριο ?

Stephanos

Stephanos

Stephanos

macevri

Επάνω στην γραμμή τάσης και στο 76,4% της προηγούμενης ανοδικής σειράς.

Δεν προβλέπω τίποτα. Μπορεί να δώσει μια αντίδραση αλλά αν δεν κρατήσει (που με το κλιμα αυτό είναι το πιθανότερο) πάμε για τουλάχιστον τα προηγούμενα χαμηλά.

Stephanos

Arrow

Αυτή το έκλεισε σήμερα το χάσμα της 14/7,εάν θελήσει να το τραβήξει λίγο ακόμα υπάρχει στο 6.87-6.88 ένα θέμα.
Καλό κουράγιο...

SPAND

Μικρος ο ογκος σημερα σε σχεση με 9/12 που εκανε3,9εκ τεμ και 7,36 χαμηλο.Παλευει την γραμμη λαιμου,στο 61,8διορθωση απο Μαρτ09.Τωρα αλλο χασματακι εχει και στο 6,36 -6,45(5/5) και αυτα καποτε κλεινουν!!
Θα με βρειτε στο στεκι μου  "http://tostekitougatou.blogspot.com/
"Τα δημιουργικα μυαλα επιβιωνουν σε καθε ειδους κακη εκπαιδευση"

Arrow

Quote from: Arrow on January 18, 2010, 11:01:50
Αυτή το έκλεισε σήμερα το χάσμα της 14/7,εάν θελήσει να το τραβήξει λίγο ακόμα υπάρχει στο 6.87-6.88 ένα θέμα.

Και το χάσμα έκλεισε και στα χαμηλά του περσινού Ιούνη έφθασε(6.61,6.70 σήμερα).
Καλό κουράγιο...

Arrow

Το παρόν κύμα(5ο)ισούται με το κύμα 1(12.94-10.21)με το σημερινό χαμηλό στο 6.17.
Καλό κουράγιο...

reflection26

Η τραπεζα επιασε το 76.4 ολου του κυκλου καθως και το καναλι με μεγαλη ακριβεια.

PolikiArkouda

φίλε reflection26 που βλέπεις να κινείται η ΕΥΡΩΒ σε ενδεχόμενη ανοδική αντίδραση ?

tsip

Εδώ φαίνεται πιο καθαρά ο σχηματισμός του διπλού zig zag. Η άποψή μου είναι ότι τελείωσε το κάτω για την ΕΥΡΩΒ. Αν είναι σωστές οι μεσοπρόθεσμες μετρήσεις μου, θα πρέπει να γράψει πιο ψηλά από τον περασμένο Οκτώβριο, όσο απίθανο και αν ακούγεται αυτό τώρα...

PolikiArkouda

Υπάρχει εναλλακτικό (αρνητικό) σενάριο κίνησης για την ΕΥΡΩΒ, σε περίπτωση ας πούμε που ο ΓΔ κινηθεί προς τις 1850-1880 μονάδες ?

anabela

Το ημερήσιο διάγραμμα της Eurobank. Πρώτη σημαντική αντίσταση 6.85, 7.46, 8,21.
Τη γραμμή τάσης Τ1 αγνοήστε την.
Ολες οι τιμές αναγράφονται στο παράθυρο αριστερά.
Τι είπαμε ΣΤΟΧΟΣ Ο ΓΔ 2000 μονάδες μέχρι τον ΙΟΥΝΙΟ.

karapiperim

Quote from: tsip on January 29, 2010, 02:00:21
Εδώ φαίνεται πιο καθαρά ο σχηματισμός του διπλού zig zag. Η άποψή μου είναι ότι τελείωσε το κάτω για την ΕΥΡΩΒ. Αν είναι σωστές οι μεσοπρόθεσμες μετρήσεις μου, θα πρέπει να γράψει πιο ψηλά από τον περασμένο Οκτώβριο, όσο απίθανο και αν ακούγεται αυτό τώρα...

tsip σε ποια επίπεδα τιμών ακυρώνεται το σενάριό σου;