EUROBΑΝΚ

Started by george, October 05, 2007, 13:51:36

Previous topic - Next topic

0 Members and 8 Guests are viewing this topic.

tsip

Κάτω από τα 3,5 Ευρώ...
Αγοράζουμε τις διορθώσεις!!! ΑΚΟΜΑ!!!

anabela

Βάσει του διαγράμματος της Eurobank, όπως οταν πήγε η αγορά στο 2074 και με βοήθησε να καταλάβω οτι τελείωσε η διόρθωση, και πάλι τωρα μου λεει το ιδιο.
Το 5,60 κρατάει, παρόλο πού ο Γενικός δείκτης, πήγε και 10 πόντους πιο κάτω.
Τι είπαμε ΣΤΟΧΟΣ Ο ΓΔ 2000 μονάδες μέχρι τον ΙΟΥΝΙΟ.

anokato

ΕΔΩ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΣΒΗΣΕ ΚΑΤΙ .....

Που εγραφε να περιμενουμε το τελος της συνεδριασης.......anabela ο σηματορος σου δεν τα λεει καλα...Στο διαγραμμα σου κατεβασε τις γραμμες κατα κατω.....

Arrow

Στο Ticker Forum,στο θέμα της ΕΥΡΩΒ για τα περαιτέρω anokato.
Καλό κουράγιο...

anabela

Δεν έχω σχόλια για τη Εurobank και για το ΧΑ anokato, τα εξω λειτουργούν τεχνικά οπως τα περίμενα, αυτή τη κατάντια εδώ, δεν μπορώ να τη προσεγγίσω.

Stephanos

My word of advice: "Trade what you see, not what you believe."

Against the Standard Way of Thinking.

Stephanos

Δύο πιθανοί στόχοι εφόσον ευδοκιμήσει η ανοδική κίνηση.

SPAND

Πανω απο το high fractal 6,79(3/2) αλλαγη τασης σε ανοδικη,κατω απο 5,67,σημερινο χαμηλο, σορτ.
Σιγα σιγα ,οπως και οι αλλες τραπεζες,ισως ετοιμαζεται να αλλαξει ταση σε ανοδικη,μενουν τα "νεα"για την επιβεβαιωση!!
Θα με βρειτε στο στεκι μου  "http://tostekitougatou.blogspot.com/
"Τα δημιουργικα μυαλα επιβιωνουν σε καθε ειδους κακη εκπαιδευση"

anabela

Θα έχει ενδιαφέρον αυτή η εξέλιξη....... της τομής του 50αρη με τον 20άρη
Το διάγραμμα είναι εβδομαδιαίο.

sterzoud

Stephanos

Στο εβδομαδιαίο δεν χρησιμοποιούμε κινητούς με τόσο μεγάλες τιμές. Ο 20άρης και 50άρης χρησιμοποιούνται συνήθως στα ημερήσια διαγράμματα για τον εντοπισμό της μεσοπρόθεσμης τάσης.

anabela

Το επισημαίνω πάραυτα για να το παρακολουθήσουμε.
Γιατί οι καμπυλότητες των τομών σε συνδυασμό με τους RSI & William 'εχουν ένα στατιστικό αποτέλεσμα.

anabela

Quote from: sterzoud on February 26, 2010, 12:27:43
bear...σημαδι???
Δεν θα το 'εβλεπα για Bearish γιατί ο William & o RSI δεν λένε κάτι τέτοιο.

SPAND

Αλλαγη τασης πανω απο 6,35 ,οι τιμες ειναι ακομη εντος του τριγωνικου σχηματισμου ,μενει να δουμε την συνεχεια.

t_soulos

Καλημέρα, μήπως μπορείτε να δώσετε αντιστάσεις για eurobank? Ευχαριστω.

anabela

Στο παράθυρο αριστερά εμφανίζονται όλες αντιστάσεις με κίτρινο και κόκκινο χρώμα.
Οι πιο κοντινές είναι: 5.93-6.02, 6.20-6.47, 6.63, 6.82, 7.35-7.50, 7.98

anabela

Σήμερα, η Eurobank  προηγείται των εξελίξεων, ήδη στη β' αντίσταση 6.20.

macevri

6,28 η καθοδική γραμμή τάσης από τα υψηλά.... αν βοηθήσει η ΕΤΕ θα τη σπάσει ίσως κ σήμερα.

anabela

Πολύ σωστή επισήμανση, κακώς δεν την είχα τραβήξει και αυτή απο τα ψηλά του Οκτωβρίου, φοβούμενη μην κάνω το διάγραμμα όλο γραμμές.

macevri

Διεκρίνηση: η αναφορα είναι σε ωριαίο διάγραμμα.

anabela

Η Eurobank είναι προς την έξοδο της β' αντίστασης 6.20-6.47..... Ο Ολι Ρεν και εγώ σου εύχομαι καλό κουράγιο!!!! :)

anabela

Η Eurobank οπως θα δείτε στο διάγραμμα κινήθηκε απόλυτα τεχνικά χθές επιβεβαίωσε με ακρίβεια τον ΕΜΑ 9 6.24, ΕΜΑ30 6.26 κλείσιμο 6.30.

Α' αντίσταση 6.63-6.64 ΜΑ50.
Β' αντίσταση 6.83 fibo level 38,2% .
Γ' αντίσταση 7.35.
Το momentum παραμένει θετικό και ισχυρό.

Υ.Γ Στο παράθυρο αριστερά εμφανίζονται ολα τα σημεία αριθμητικά, των κινητών μέσων και των στηρίξεων και αντιστάσεων αντίστοιχα.

Stephanos

Quote from: Stephanos on February 20, 2010, 09:37:37

Ο πρώτος στόχος έχει επιτευχθεί.

Stephanos

Quote from: Stephanos on February 20, 2010, 09:37:37

anabela

Επειδή, είχα κάνει κάποιες αναφορές για τη πιθανή κίνηση της μετοχής με βάση ΜΑ20 σε μηνιαίο διάγραμμα, οπτικοποιώ λίγο τις αναφορές μου για να είναι πιο σαφείς.

Το σενάριο είναι:

Υποθέτω οτι η διόρθωση έχει ολοκληρωθεί πέριξ του 2100 ΓΔ και συνεχίζεται η ανοδική κίνηση προς 2250 -2280 του ΓΔ.

Σε αυτή τη περίπτωση, θεωρητικά η Εurobank θα έχει πλησιάσει σε τιμές ΕΜΑ9 7.62.

Αρα προσέχουμε, τη συμπεριφορά της μετοχής στην αντίσταση 7.62- 7.77****.
και μετά τη ζώνη σε περαιτέρω υπερβολή  7.80 - 8.05 ****.

Εχοντας στο μυαλό μου, τις παραπάνω τιμές θα κρίνω και την αποχωρησή μου.

Θεωρώ, οτι θα γινει μια διόρθωση περίπου στο 10% απο τα ψηλά που θα δούμε στο Γενικό δείκτη που σημαίνει κοντά στο 15% στη μετοχή. Χρονικά, κάπου μετα τη λήξη των παραγώγων 2 με 3 μέρες μετά.

Σε περίπτωση, που η διόρθωση δεν έχει ολοκληρωθεί με τη διάσπαση του 6.40 έχω βγεί.

Υ.Γ. Εξυπακούεται οτι σε περίπτωση, που κάτι αλλάξει στο παραπάνω σενάριο, θα ενημερώσω, είτε προς το καλύτερο, είτε προς το χειρότερο.

SPAND

Η μετοχη ειναι σε ανοδικη φαση ,εδω και 9 συνεδριασεις κλεινει πανω απο το fibo ladder 6,25
και εχει βαλει πλωρη για το επομενο στο 7,81
εισοδο 1/3 με διασπαση του 6,02 και κλεισιμο πανω απο τον ΜΑ25
Στις 9/3μου εδωσε long setup bar με εισοδο πανω απο 6,39 .
Η γραμμη λαιμου ειναι στο 7,72 περιπου ,η μετοχη αυτη την στιγμη ειναι πανω στον ΜΑ50
Ο 1ος στοχος μου ειναι 7,59 (3ΑΤR+6,39) το στοπ αυτη την στιγμη στο 5,40 ,αλλα με την εξελιξη της κινησης πιστευω θα ανεβει και το ρισκο θα μηδενιστει.(εκτος απροοπτου)!!
Καλη συνεχεια!!

aggelis

εχουμε διασπαση ,αλλα με τις τιμες κατω απο τη ζωνη 
Η κυβέρνηση μπορεί να διορίζεται από μια χούφτα διαπλεκομένων, αλλά εκλέγεται από την πλειοψηφία των ηλιθίων .

anabela

Εαν δεν σου κάνει κόπο, μπορείς να μας πείς το συμπερασμά σου.

aggelis

δεν μπορω να απαντησω με βεβαιοτητα γιατι δεν βρηκα και πολλες παρομοιες περιπτωσεις .το 2002 υπαρχει μια αντιστοιχη περιπτωση αυτη που εχω σημειωσει με κυκλο .αναμενουμε  να δουμε την εξελιξη ,αν μη τι αλλο τεχνικα εχει ενα ενδιαφερον δεν νομιζεις ?
Η κυβέρνηση μπορεί να διορίζεται από μια χούφτα διαπλεκομένων, αλλά εκλέγεται από την πλειοψηφία των ηλιθίων .

Stephanos

anabela

Βάσει του διαγράμματος, που είχα ανεβάσει στις 10/3 η Eurobank, έχει στηρίξεις στη ζώνη Τ3 5.93 -6.07 (έχει ένα gap στο 5.90) έαν δεν αντιδράσει σε αυτές τιμές επόμενη στήριξη Τ2 5.72.
Εχει διασπάσει καθοδικά, τον 20αρη μέσο κινητό στο 6.24, κλεισιμο μτχ στο 6.04.
Τεχνικά είναι σε καλύτερη μοίρα απο την Αλφα. Αύριο είναι κρίσιμη μέρα.

aggelis

anabela

Quote from: anabela on March 18, 2010, 13:41:29
Βάσει του διαγράμματος, που είχα ανεβάσει στις 10/3 η Eurobank, έχει στηρίξεις στη ζώνη Τ3 5.93 -6.07 (έχει ένα gap στο 5.90) έαν δεν αντιδράσει σε αυτές τιμές επόμενη στήριξη Τ2 5.72.
Εχει διασπάσει καθοδικά, τον 20αρη μέσο κινητό στο 6.24, κλεισιμο μτχ στο 6.04.
Τεχνικά είναι σε καλύτερη μοίρα απο την Αλφα. Αύριο είναι κρίσιμη μέρα.

H μετοχή τεχνικά πήγε στη στήριξη Τ3 την επιβεβαίωσε και στις 18/3, και στις 19/3 και αντέδρασε ανοδικά και έκλεισε πάνω απο τη καθοδική(2) γραμμή τάσης Τ7 6.26, κλείσιμο 19/3/10 6.46.
Σήμερα επιβεβαιώνει σαν στήριξη τη Τ7 6.26, και κλείνει 6.30 και κάτω απο τη βραχυπρόθεσμη αντίσταση (6.40 ΕΜΑ9).

Τεχνικά λειτουργεί άψογα, ο ΜΑCD  έχει πάρει κλίση, αλλά δεν έχει κόψει προς τα κάτω, και παραμένει στο ανω μέρος τιμών.

Λογικά, αύριο θα κλείσει πάνω απο το ΕΜΑ30 και ΕΜΑ9 6.36-6.40 πλησιάζοντας 6.60 , επόμενη αντίσταση.
Οι τιμές πάντα αναφέρονται στο παράθυρο που εμφανίζεται αριστερά επάνω.

tsip

Η ΕΥΡΩΒ όπως αρκετές φορές το συνηθίζει είναι leader της αγοράς σε αυτήν την άνοδο και έχει κάνει και μάλιστα έναν ΩΚΩ με στόχο το 8,8-8,9 που ω τί σύμπτωσις είναι το προηγούμενο σημείο κορύφωσης. Από το σημερινό κλείσιμο υπολοίπεται ο στόχος 20-25%. Stop κάτω από 5,8
Αγοράζουμε τις διορθώσεις!!! ΑΚΟΜΑ!!!

SPAND

εφυγε πάνω απο το  high fractal(6,86 6,88 6,79) η long bar 19/3 εδωσε εισοδο πανω απο 6,46.
Με μια ματιά στα patterns θα παρατηρουσαμε reversal pattern ,adam&eve και island revarsal(αν ειμαι σωστος)
Η πρωτη αντισταση η γραμμη λαιμου 7,55 περιπου,το fibo ladder στο 7,80.Κ/ινειται πάνω απο ΜΑ25 και ΜΑ50
Στοπ το low fractal 5,96.