Εθνική Τράπεζα (ΕΤΕ)

Started by Stephanos, November 04, 2008, 06:40:21

Previous topic - Next topic

0 Members and 38 Guests are viewing this topic.

reflection26

Η μεγιστη αντιδραση μεχρι στιγμης ειναι η περιοχη 18.80 με 19.40.Ειναι το 76.4% της πτωσης καθως και το 176.4 των 2 μικροτερων πτωσεων για πανω(19.40).Η προβολη αυτης της ανοδου για κατω ταυτιζεται με τον στοχο των 13 ευρω.Υπαρχει και η γραμμη τασης στα 18.80.Αν σταματησει εκει θα εχει αντιδρασει κατα 4.09 ευρω σε σχεση με τα 4.03 ευρω απο 16.80 με 20.83.Ειδωμεν :-\

reflection26

Και εδω η minimum αντιδραση στα 16.8.Νομιζω οτι αυριο θα παμε καλα¨)Καλο βραδυ

anabela

Το ημερήσιο διάγραμμα της ΕΤΕ με τις κύριες γραμμές στήριξης και αντίστασης. Στο παράθυρο αριστερά υπάρχουν ολες οι τιμες των βασικών ΜΑ και των αντιστάσεων, όπως διαμορφώνονται.
Το 17,54 είναι το πιο κοντινό το 19,42 το πιο μακρινό.
Τι είπαμε ΣΤΟΧΟΣ Ο ΓΔ 2000 μονάδες μέχρι τον ΙΟΥΝΙΟ.

Ceo

... μνημόνιο για τους πολιτικούς, πότε ??

zeuspower

παρακολουθω εδω και λιγο καιρο μια Monthly support line που δεν την ειχα σε πολυ υποληψη ,αλλα ισως τελικα να ειναι ενδιαφερουσα...
σημερα την πατησαμε ακριβως στο 14.85 , τον προηγουμενο μηνα αντεξε, ο νεος μηνας μολις αρχισε ...τι θα συμβει αραγε ?

"You take the blue pill, the story ends, you wake up in your bed, and believe whatever you want to believe. You take the red pill, you stay in Wonderland, and I'll show you, just how deep the rabbit hole goes."

anabela

Zeuspower, η στήριξη του εβδομαδάιου διαγράμματος που περνα απο το 15,80 μέχρι στιγμής δεν έχει χαθεί. Αν χαθεί και αυτή, θα αρχισουμε να τραβάμε διαφορες άλλες που μπορεί να φτάσουν και στα προηγούμενα χαμηλά.

Stephanos

Κοντά στα 13.20 - 13.90 η επόμενη σημαντική στήριξη. Εκεί εντοπίζουμε το κατά 75% επίπεδο διόρθωσης.
My word of advice: "Trade what you see, not what you believe."

Against the Standard Way of Thinking.

anabela

Ισως ο συσχετισμός να μην είναι τυχαίος.

anabela

Ηθελα να σημειώσω, οτι το παραπάνω διάγραμμα έαν το γυρίσουμε σε linear η γραμμή Τ1 βγάζει το 14.14.

Ceo

Quote from: reflection26 on January 12, 2010, 09:42:21
Καλη συνεχεια!!!!Θα τα ξαναπουμε οταν θα παει 13 με 14.
Πολυ καλη προβλεψη! (και συγχαρητηρια βεβαια!!)
(12.87 χαμηλο ημερας μεχρι στιγμης)

εδω τωρα βλεπεις να εχουμε συνεχεια προς τα 11.0-11.5 οπως φαινονται σε καποιες προβολες/ταλαντωσεις στα προηγουμενα διαγραμματα σου ή πιθανη προσωρινη ανοδική αντιδραση απο τα παροντα επιπεδα καθως ο στοχος πιαστηκε? (ευχαριστώ)

PolikiArkouda

Quote from: Ceo on February 08, 2010, 07:48:13
Quote from: reflection26 on January 12, 2010, 09:42:21
Καλη συνεχεια!!!!Θα τα ξαναπουμε οταν θα παει 13 με 14.
Πολυ καλη προβλεψη! (και συγχαρητηρια βεβαια!!)
(12.87 χαμηλο ημερας μεχρι στιγμης)

εδω τωρα βλεπεις να εχουμε συνεχεια προς τα 11.0-11.5 οπως φαινονται σε καποιες προβολες/ταλαντωσεις στα προηγουμενα διαγραμματα σου ή πιθανη προσωρινη ανοδική αντιδραση απο τα παροντα επιπεδα καθως ο στοχος πιαστηκε? (ευχαριστώ)

Ακριβώς φίλε Reflection! H πρόβλεψή σου ήταν σχεδόν προφητική όταν η ΕΤΕ (ένα μήνα πριν) είχε σχεδόν 19 Ευρώ. Well done ! :*7 :*7

Τώρα, όπως υποσχέθηκες, αναμένουμε τη συνέχεια ...

Arrow

Ο Στοχαστικός σε ημερήσιο και σε εβδομαδιαίο διάγραμμα βρίσκεται σε χαμηλότερα επίπεδα απ'ότι βρισκόταν τον περσινό Μάρτιο στα 8 ευρώ και ο Williams πλησιάζει τον πάτο του -100%.

Υπάρχει μια συνεύρεση τιμών στη περιοχή του 12.50 από πέρυσι τον Απρίλιο,στην οποία εάν δεν βρει στήριξη είναι πιθανόν να κατευθυνθεί προς το 11.00-11.50 όπου υπάρχει και ένα χάσμα ανοικτό.
Καλό κουράγιο...

reflection26

Αυτη την δυσκολη χρονικα περιοδο νομιζω 2 ερωτησεις υπαρχουν για την Εθνικη ειναι πιο κοντα στα 8 ή στα 18 ευρω ?και ποτε θα παει 8 για να την αγορασω και να μου  τριπλασιασει το κεφαλαιο μου.Νομιζω οτι στην πρωτη ερωτηση με το κλιμα που επικρατει το 90 % θα ελεγε οτι ειναι πιο κοντα στα 8 ευρω και στην δευτερη ερωτηση το 90% την ονειρευεται μεσα στον Μαρτιο να δει αυτη την τιμη.Η ταλαντωσεις των κυματων πριν απο ενα μηνα μας εδωσαν ως μεγιστο σημειο τα 20.83 με την καθοδικη προβολη αυτης της ανοδου τα 13 ευρω που βρισκεται σημερα.Επισης η τελευταια ανοδος τερματισε στα 17 ευρω για να μας δωσει σαν προβολη στο 176.4 τα 13.Το ερωτημα ειναι τωρα το εξης:Τα 20.83 ηταν το τελος του 4αριου ή το τελος του Β?Αυριο θα παρουμε την απαντηση.Αν αυριο συνεχισει με τον ιδιο ρυθμο προς τα κατω τοτε ειμαστε στο 3αρη του C του Ε ακομα αν τωρα βγαλει αντιδραση και η αντιδραση σταματησει στα 14.70 ειμαστε παλι στο C.Μονο αν συνεχισει πανω απο το 14.70 μπορει να θεωρηθει σαν το τελος του  5αριου γιατι οι τιμες θα εχουν μπει στα κυματα 1 και 2 και δεν θα θεωρηται 4αρη.Θα ανεβασω την καθοδικη προοπτικη μιας και αυτη επικρατει.Το 3αρη μπορει να συνεχισει δεν σημαινει οτι επειδη το εβαλα εκει  θα σταματησει σε αυτο το σημειο.Πολλοι τωρα θα πουν τελικα οι ταλαντωσεις που σου εδωσαν τον στοχο στα 13 μπορει και να μην λειτουργησουν?Η αληθεια ειναι οτι το διαγραμμα σου δινει στοιχεια για την ανοδικη ή καθοδικη πορεια και για περιοχες αν τα καινουργια δεδομενα δημιουργησουν νεες προοπτικες τοτε επανασχεδιαζονται τα παντα σχεδον απο την αρχη και πιο σωστα απο εκει που υπηρχαν 2-3 αριθμησεις καταληγεις σε μια και σε ενα σεναριο.Π.χ Σημερα αγορασα στα 13.08 μετα απο τα 20.60 που ειχα πουλησει αν δω οτι η προοπτικη ειναι για τα 8 συγνωμη αλλα δεν θα δω ολη την ταινια μεχρι το τελος.Υπαρχουν παντως αρκετα στοιχεια που με κανουν να πιστευω οτι θα ζησουμε απιστευτες διακυμανσεις και για πανω και για κατω εντος της εβδομαδος.Σας ευχαριστω καλη διαχειρηση ειναι το νουμερο 1.Μεσα στον φοβο και πανικο  γινονται οι πυθμενες και να πω τελος ενα αστειο οι ελληνες χρωστουν 300δις ευρω καπου 30000 ευρω το ατομο οι αμερικανοι 12,5 τρις δολ. με 250εκκ πληθησμο βγαινει 35000ευρω.Μεγαλυτερη πιθανοτητα ποιος εχει να πτωχευσει?Στεφανε μπορεις να το κανεις quiz να ψηφισουμε /afro2

nionios

εύχομαι αύριο να έχουμε διάσπαση του 14.70€ και να επικρατήσει και το σενάριό σου αλλά και το σενάριο (των χαμένων ποιητών) του Στέφανου

nionios

θα μπορούσαμε να έχουμε μια επικαιροποιημένη άποψη από τον Στέφανο (να μάθω που είναι ο ειδικός κινητός!) ή τον reflection? παρατήρησα ότι παίζει σημαντικό ρόλο η γραμμή από τα υψηλά 9/11 και 3/12

Stephanos

Ceo

νομιζω δεν ειναι και τοσο τυχαιο που σταματησαμε κοντα στα 15 χθες ...

grande

On Balance Volume
06.03.2009  I= -1,029   SEPT/OCT περίπου Ι= -3,35   08/02/2010  Ι= -1,010     !!!!!!

Κάποιο σχόλιο ....
"Κάνε σήμερα αυτό που οι άλλοι δε θέλουν, για να μπορείς να κάνεις αύριο αυτό που οι άλλοι δε θα μπορούν"  ΠΛΑΤΩΝΑΣ
http://grande-tradeinchaos.blogspot.com/

nionios

Quote from: nionios on February 10, 2010, 12:11:41
θα μπορούσαμε να έχουμε μια επικαιροποιημένη άποψη από τον Στέφανο (να μάθω που είναι ο ειδικός κινητός!) ή τον reflection? παρατήρησα ότι παίζει σημαντικό ρόλο η γραμμή από τα υψηλά 9/11 και 3/12

και σήμερα η γραμμή αυτή σταμάτησε την άνοδο! αύριο διασπάται με τιμές >14,90€

Stephanos

Θα παρακολουθήσουμε με ενδιαφέρον την αυριανή συνεδρίαση.

Stephanos

Η Fibonacci day έχει επιβεβαιωθεί. Θα επιτηρούμε το επόμενο σημαντικό επίπεδο αντίστασης που παρουσιάζεται στο διάγραμμα.

nionios

έχω αναφερθεί κι άλλες φορές στη συγκεκριμένη γραμμή τάσης..αλλά 8 "χτυπήματα" σε 2 μήνες με απίστευτη ακρίβεια, θεωρώ ότι την καθιστούν σημαντική!

Stephanos

Εάν η μετοχή καταφέρει να ξεπεράσει το τριπλό εμπόδιο (καθοδική γραμμή τάσης, κινητός μέσος, προηγούμενη κορυφή) τότε η ανοδική κίνηση θα είναι ιδιαίτερα ισχυρή και εντυπωσιακή..

nionios

αφού λοιπόν ξεπεράσαμε την κόκκινη γραμμή...κολλήσαμε στο 50% (14.87€). αν αύριο πάμε να βρούμε για επιβεβαίωση την κόκκινη γραμμή, τότε μιλάμε για 13.60€

nionios

Quote from: nionios on February 23, 2010, 12:01:00
αφού λοιπόν ξεπεράσαμε την κόκκινη γραμμή...κολλήσαμε στο 50% (14.87€). αν αύριο πάμε να βρούμε για επιβεβαίωση την κόκκινη γραμμή, τότε μιλάμε για 13.60€

χαμηλό ημέρας 13,64€

nionios

σημαντικό σημείο για την αυριανή συνεδρίαση το 13.40€. προκύπτει από τη γνωστή κόκκινη  γραμμή αλλά και από τα χαμηλά των συνεδριάσεων 9/2-16/2-18/2

reflection26

Πρωτος στοχος +-16.90 δευτερος 18.90.Αν αυριο εχουμε συνεχιση της καθοδικης τασης η ετε θα βρει στηριξη στα 12.40.

sk

Η τιμή στήριξης μάλλον 13,40.

macevri

Quote from: kosta on February 25, 2010, 04:02:49
to buy or not to buy, thats know the question

Μπορεί το 13.4 να είναι στήριξη αλλά να υπενθυμίσω ότι η ΕΤΕ έχει ήδη σπάσει την ανοδική γραμμή τάσης! (13,6 στο ωριαίο). Μπορεί να βγάλει αντίδραση ως retest, μπορεί και να την αναιρέσει αλλά σίγουρα το ρίσκο είναι μεγάλο εδώ για τοποθέτηση!

macevri

Επίσης στο ωριαίο έχει σχηματίσει ένα H&S με στόχο το 12,4

anabela

Quote from: macevri on February 25, 2010, 04:23:14
Επίσης στο ωριαίο έχει σχηματίσει ένα H&S με στόχο το 12,4
Καλή επιτυχία στο κάτω !!!! :) :)

Ceo

Quote from: reflection26 on February 24, 2010, 14:40:32
... .Αν αυριο εχουμε συνεχιση της καθοδικης τασης η ετε θα βρει στηριξη στα 12.40.
μηπως ειναι typo? εννοεις 13.40 που δειχνει και σχετικα λογικο ή κατι αλλο? (12.40 ειναι νεα χαμηλα ...)

SPAND

Να δουμε και το ημερησιο που θα κλεισει, γιατι ο στοχος μετα ειναι για πιο κατω.
Το σορτ ειχε δωθει 22/2  ,επιβεβαιωθηκε 23/2 ,σημερα με τον σχηματισμο high fractal 14,85(εκτος και γινει θαυμα και κινηθει πανω απο εκει)
η ταση αλλαζει σε ανοδικη πανω απο 15,2,εχουμε μελλον ακομη.
Θα με βρειτε στο στεκι μου  "http://tostekitougatou.blogspot.com/
"Τα δημιουργικα μυαλα επιβιωνουν σε καθε ειδους κακη εκπαιδευση"

reflection26

Φιλε CEO συγνωμη που δεν απαντησα γρηγορα αλλα για δευτερη φορα σε 15 μερες ειμαι αρρωστος με 38 πυρετο.Τα τελευταια 6 χρονια εφαρμοζω μια μεθοδολογια που μου εχει αποδοσει καπου 700% στο κεφαλαιο μου.Ειναι μικρη σε σχεση με τις διακυμανσεις που εχουν γινει αλλα ΠΟΤΕ δεν εχω χασει παρα εχω ταλαιπωρηθει σπανιες φορες 1-3 μηνες.Κατ'αρχην δεν εχω διαβασει απο ΚΑΝΕΝΑ εδω να μιλαει για συγκεκριμενα ποσοστα αγορων ή πωλησεων στο κεφαλαιο που εχουν.Κατι απλο δηλαδη.Υπαρχει ενα σημα με τον ΑΒ τροπο και θα τοποθετησω το 100% του κεφαλαιου μου ή το 25% στο σημα που σας λεω ωστε να αντιλαμβανονται και οι αλλοι το μεγεθος του σηματος αν ειναι δηλαδη αγοραστικη ευκαιρια ζωης ή ενα απλο σημα με καποιες πιθανοτητες.Να δουμε και τον τροπο διαχειρησης και ΡΙΣΚΟΥ του καθε αναλυτη.ΚΑΝΕΝΑΣ δεν θα αναλαβει αυτο το ρισκο και ΚΑΝΕΝΑΣ δεν θελει να δεσμευτει.Το αναφερω αυτο γιατι το θεωρω πολυ σημαντικο και σαν μια μικρη παρατηρηση μου.Και τωρα θα σου αναλυσω σε γενικες γραμμες πως λειτουργω ολα αυτα τα χρονια γιατι ωραια η διαγραμματικη αναλυση ωραια η κυματικη αναλυση αλλα αν παρεις το βιβλιο του δασκαλου μου του κ.Δημοπουλου θα δεις οτι ολα εχουν πιθανοτητα μικρη η μεγαλη για να ισχυουν και πρεπει να εφαρμοζεις με κλειστα ματια ΚΑΝΟΝΕΣ για την διασφαλιση του κεφαλαιου σου.

Κατ'αρχην διαχωριζω αν τα φενομενα στο ΧΑ ειναι σε ανοδικη ή πτωτικη αγορα και μεχρι που μπορει να φτασει ο ανοδικος και πτωτικος κυκλος.Στον ανοδικο κυκλο εχω παντα στο μυαλο μου το ελαχιστο που μπορει να φτασει και στον πτωτικο το μεγιστο βαση των ταλαντωσεων και της διαγραμματικης αναλυσης.
Δεν θα σου πω για την ανοδικη αγορα γιατι τωρα δεν εχει νοημα για κανενα θα σου πω για την καθοδικη που βρισκομαστε σημερα.Το τελος της ανοδικης αγορας ειναι για τον καθε αναλυτη κατι το υποκειμενικο νομιζω ομως και ο πιο αργος αναλυτης θα εβγαινε στο ΧΑ στις 2580 μοναδες με την διασπαση της γραμμης λαιμου και ο πιο γρηγορος στην κορυφη που εβγαινε μονο με συγκλισεις fib. που πεφτανε πανω σε οριοθετημενο καναλι.Απο την στιγμη που αλλαζει η ταση και βρισκεσαι με το 100% σε ρευστο αλλαζει η ολη στρατηγικη.Τα φενομενα ειναι να βλεπεις πια κατερχομενες κορυφες και νεα χαμηλα συνεχεια και πρεπει  τα ποσοστα του κεφαλαιου που χρησιμοποιεις στις αγορες να ειναι συγκρεκριμενα και προκαθορισμενοι οι στοχοι.Επισης τα ανοδικα κυματα που θα σου αποφερουν κερδη ειναι το 4ο του Α το Β το 2ο,4o του C και ο πυθμενας.Σε καθε σημα σε πτωτικη αγορα χρησιμοποιω το 25%.Απο την στιγμη που δεν βλεπω αλλαγη τασης και οι μετρησεις των κυματων δεν αλλαζουν βγαινω και γρηγορα μεχρι οι ταλαντωσεις να μου καθορισουν τον επομενο στοχο.Η οριοθετηση της αλλαγης τασης για μενα ειναι το 76.4%.Απο την στιγμη που το επομενο κυμα δεν ξεπερασει το 76.4% του προηγουμενου δεν εχουμε αλλαγη τασης.Αν τωρα εχουμε διασπαση σε διορθωση του 76.4% τοτε για μενα ειναι και το τελος του κυματισμου.Βεβαια θα πρεπει να ξερεις τα τεχνικα χαρακτηριστικα του καθε κυματος και την δομη του.ΠΧ.το 2ο κανει πολλες φορες ΑΒC με διπλη κορυφη που οσο ειναι το Α ειναι και το C.Και μετα θα πρεπει την ανοδο να την μετρησεις σαν προβολη για κατω που να  συντονιζεται με μεγαλυτερα κυματα.Δεν ξερω αν ειμαι σαφης αλλα δεν μπορω να αναπτυξω ολοκληρη μεθοδολογια απο εδω.Και για να περασω στην ΕΤΕ τωρα.Τα 12,40 δεν ηταν τυπογραφικο λαθος.Ειναι το τελευταιο σημειο που συγλινει η πτωση αυτη με αλλα κυματα για πανω.Ειναι το 123,6% της τελευταιας ανοδου για κατω τα 12,40.Αυτο το ποσοστο μου βγαινει σε πολλους πυθμενες.Αν τωρα φτασει εκει και αντιδρασει η πτωση απο τα 14,85 μεχρι τα 12,40 στο 261.8 θα συγκλινει με το 261.8 απο 15 εως 12,96 και με το 76,4% απο τα 20,83 με 12,40.Περιμενω αυριο να το κανει και να το μαζεψει με σκια ωστε να μην θεωρηθει διασπαση του 76.4% ολου του κυκλου.Αν τωρα δεν το κανει και κρατησει την διπλη στηριξη στα 13 και βγαλει αντιδραση τοτε η αντιδραση θα εχει μικροτερο περιθωριο ανοδου με πιθανοτερο τον πρωτο στοχο που εχω αναφερει στα 16.5 περιπου.Η αυριανη συνεδριαση και της Δευτερας θα μας καθορισει τις προθεσεις του ΧΑ για αντιδραση ή γρηγορη προσεγγιση των 1450 μοναδων.Τελος να σου πω οτι ενας αναλυτης πρεπει να εχει στο μυαλο του ολα τα ενδεχομενα μονο ετσι θα πετυχει και θα ειναι σωστος γιατι ετσι θα διορθωνει τα λαθη του.Και πρεπει να βλεπει και το πανω και το κατω και οχι οταν ειναι αγορασμενος να θελει να τα βλεπει ολα θετικα και να προσπαθει να τα βγαλει.

Stephanos